Nauda, karjera un mīlestība: Tamāra Globa nosauc decembra galvenos veiksminiekus

Tamāra Globa nosaukusi piecas zodiaka zīmes, kurām decembris būs īpaši veiksmīgs. Pieaugs ienākumi, uzlabosies karjera, vientuļie atradīs mīlestību.

Vērsis

Jau decembra sākumā Vērša sirdī iedzīvosies saldās Jaunā gada sagaidīšanas. Tevi pārņems rūpes par ģimeni un gatavošanās svētkiem. Jūsu garastāvoklis ievērojami uzlabosies. Savukārt iekšējā harmonija labvēlīgi ietekmēs tavu karjeru un naudu.

Vērsis noskaņosies uz lieliem sasniegumiem un 2024. gada pirmajos mēnešos sasniegs apskaužamus augstumus.

Darbā viss ritēs kā pulkstenis. Uzdevumi un plāni ātri sāks piepildīties.

Nesperiet nekādus nopietnus soļus savā personīgajā dzīvē. Šobrīd nav piemērots laiks pārmaiņām šajā jomā. Labāk koncentrējieties uz naudas pelnīšanu. Šeit jūs noteikti sagaida veiksme.

Lauva

Lauvas var saukt par galvenajiem decembra veiksminiekiem. Liktenis jums pasniegs neticamas dāvanas. Šīs zīmes cilvēkiem veiksies visās dzīves jomās. Lauvām būs vairāk pārliecības un spēka uzņemties lielus projektus. Galvenais ir nepadoties grūtībām. Taču kopumā šomēnes šķēršļiem nevajadzētu būt, tāpēc viegli varēsi sasniegt savus mērķus. Ja kāds tev var radīt problēmas, tas esi tu pats.

Decembris Lauvai ir brīnišķīgs mēnesis. Viss notiks tieši tā, kā vēlaties. Šīs zīmes cilvēkiem veiksies savā darbā, daži saņems prēmiju. Un zvaigznes stingri iesaka neuztraukties par sīkumiem.

Personīgajās attiecībās esi iejūtīgs un uzmanīgs. Pretējā gadījumā jūs varat izprovocēt konfliktu ar savu partneri. Esiet pārliecināts, un jūs atdzīvināsiet savu kaislību. Un vientuļās Lauvas satiks īpašu cilvēku. Bet pat šeit neaizmirstiet par pārliecību, jo tieši šī īpašība piesaistīs topošo kungu.

Jaunava

Decembris Jaunavām būs mierīgs un izsvērts. It kā jūs neietekmētu trokšņainā atmosfēra, kas valdīs ap jums. Zīmes pārstāvji tiešām var atslābināties. Galu galā laime un veiksme jebkurā gadījumā būs jūsu rokās.

Decembrī Jaunavas dzīve atgriezīsies ierastajās sliedēs, viss nostāsies savās vietās. Jūsu finansiālais stāvoklis manāmi uzlabosies. Uzlabosies arī jūsu personīgā dzīve. Neprecētajām Jaunavām noteikti vajadzētu doties uz randiņiem. Nevairieties no piedāvājumiem apmeklēt teātri, pasēdēt kafejnīcā vai pastaigāties pa pilsētu naktī. Apmeklējiet biežāk.

Lasi arī: Ko darīt 30 minūtes pēc automašīnas mazgāšanas ziemā: svarīgs padoms autovadītājiem

Lasi  vēl: Kāpēc bērns pēkšņi kļūst agresīvs, bieži kļūst dusmīgs un satriekts?

Jūsu dvēseles radinieks jau ir uz sliekšņa, nepalaidiet garām savu iespēju.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt..

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment